Taller

Construcció

El cartró és l’element amb el que majoritàriament treballem al taller. Els encàrrecs es realitzen a mida, adaptant-los als gustos i estil del client. Des del disseny, l’escultura, el fang, el motlle, el cartró i la pintura. Totes les nostres peces són de creació pròpia del taller, tant les peces úniques com aquelles que s’efectuen en sèrie.

Restauració

Amb una llicenciatura en Belles Arts amb l’especialització com a conservador-restaurador del patrimoni, des del taller apostem sempre per a efectuar les intervencions mínimes i de menys impacte sobre les figures. Entenent sempre que els elements festius són elements d’us vius i no peces de museu.

Petit format

Com a peces de petit format trobareu des de reproduccions d’elements festius, figures personalitzades com retrats, figures de nuvis, i moltes altres peces decoratives a mida o de motlle totes sorgides del taller.

Vestuari

Al taller trobareu assessorament en el disseny, els teixits, la confecció, la joieria i complements. Amb tot us oferirem un treball a mida de les vostres necessitats per que els vostres gegants, figures, espectacles  vesteixin de la forma més acurada.