Cursos

CURS D'INICIACIÓ AL CARTÓ PEDRA: MASCARES

T’agradaria aprendre com es treballa el cartró pedra? Aquest curs està pensat com una primera incursió en com es treballa el material i tot el procés per crear una peça única. Des del taller us proposem que sigui una mascara, però si teniu alguna idea de complexitat similar que ens pugui encaixar en les sessions programades, endavant, no dubteu en comentar-ho i en parlem!

 

 

HORARIS:

 

EDAT: A partir dels 6 anys i sense topall d’edat.

El Curs començarà la setmana del 5 de Juliol i consta de 7 sessions. Aquestes es podran organitzar en dues opcions de dies i en dues opcions de franges horàries.

Dilluns i Dijous de 16:00 a 17:45 o de 18:00 a 19:45

Dimarts i Divendres de 16:00 a 17:45 o de 18:00 a 19:45

Cada sessió tindrà un nombre màxim de 4 participants.  

 

SESSIONS:

El programa de les sessions serà el següent:

Sessió 1: Modelat amb fang de la mascara (haurem de plantejar el disseny pensant a realitzar un motlle senzill d’una o dues peces per raons de temps) (5/6 de juliol)

Sessió 2: Modelat amb fang Segona sessió / Motlles (8/9 de juliol)

Sessió 3: Motlles (12/13 de Juliol)

Sessió 4: Cartró Pedra (15/16 de Juliol)

Sessió 5: Curar el cartró pedra i imprimació (19/20 de Juliol)

Sessió 6: Pintura (22/23 de Juliol)

 

Sessió 7: Pintura (26/27 de Juliol)

Cada alumne en finalitzar el curs s’endurà a casa la mascara finalitzada i el motlle d’aquesta. La durada de les sessions dependrà de cada alumne i del punt del procés en que es trobi i per tant no sempre durarà els 105 minuts.

Material que inclou el curs:

Fang / Escaiola / Cartró pedra / Cola tradicional / Imprimació tradicional / Pintures ecològiques a l’aigua / Totes les eines que es necessiten per a cada moment del procés.

 

PREU DEL CURS: 95 € El pagament s’efectuarà de la següent manera: 50% a la reserva del curs i el 50% restant a l’inici. Aquesta reserva no es reembolsable en cas de no assistència al taller

CURS DE CONFECCIÓ D’UN CAPGRÒS.

T’agradaria aprendre com es treballa el cartó pedra? Aquest curs està pensat per aquella gent que tingui ganes d’aprofundir o iniciar-se d’una manera més intensa en la confecció de figures amb aquest material. La proposta és per a la confecció d’un capgròs, però si es vol treballar en el cap d’un gegantó també és possible. 

 

HORARIS:

EDAT: majors de 16 anys i Adults. Menors de 16 anys, però majors de 6, acompanyats d’un adult. 

El Curs començarà la setmana del 2 d’Agost i consta de 10 sessions. Aquestes s’estructuren en funció dels horaris de l’alumne. Com que el temps és limitat, es plantegen 4 sessions per setmana. Aquestes seran de 2 hores (aproximadament), subjectes a disponibilitat i dins l’horari del taller que es:

De 8.30 del matí a 13:00 i de 16:30 a 19:30

 

 

 

SESSIONS:

El programa de les sessions serà el següent:

Sessió 1: Modelat amb fang 

Sessió 2: Modelat amb fang Segona sessió 

Sessió 3: Motlles 

Sessió 4: Cartó Pedra

Sessió 5: Cartó Pedra 

Sessió 6: Curar el cartró pedra 

Sessió 7: emprimació

Sessió 8: polit de la emprimació

Sessió 9: Pintura

Sessió 10: Pintura

Cada alumne en finalitzar el curs s’endurà a casa el capgròs i els motlles. La durada de les sessions dependrà de cada alumne i del punt del procés en que es trobi i per tant no sempre durarà els 120 minuts. 

Material que inclou el curs:

Fang / Escaiola / Cartó pedra / Cola tradicional / emprimació tradicional / Pintures ecològiques a l’aigua / Totes les eines que es necessiten per a cada moment del procés.

PREU DEL CURS: 300 € (21% d’IVA inclòs) El pagament s’efectuarà de la següent manera: 50%a la reserva del curs i el 50% restant a l’inici. Aquesta reserva no es reembolsable en cas de no assistència al taller.

 

Recordar que l’ús de la mascareta serà obligatori dins el taller, així com l’ús de gel hidroalcoholic o rentat de mans a l’entrada i control de temperatura.