Extraescolars

Els extraescolars del taller estan pensats per a alumnes a partir dels 6 anys. Aquests pretenen crear un espai on fomentar el coneixement de noves tècniques i formes d’expressió artística diferents de les que solen estar acostumats. Un espai de foment de la imaginació i la creativitat amb activitats dirigides però sovint amb un marge elevat de llibertat a l’hora de decidir que fan els alumnes. Per mitjà d’activitats de curta i de llarga durada, els alumnes toquen vàries disciplines com el dibuix, la pintura, l’escultura, etc. 

 

COM FUNCIONEN ELS EXTRAESCOLARS?
Tria el dia que prefereixis per venir al taller (no dubtis en consultar disponibilitat)
Els horaris d’entre setmana són, de dilluns a divendres de 17:30 a 19:00. Els dissabtes de 10:00 a 11:30.
Els grups seran de 6 alumnes com a màxim per dia. Aquest nombre d’alumnes permet poder treballar de forma idònia amb cada un d’ells.
Comencem el día 6 de Setembre!
El preu són 50€/més (IVA inclòs) Això inclou tot el material que utilitzaràn a les classes. Només han de portar una bata. No es cobra matrícula, però s’abonarà la quota del primer més al fer l’inscripció a fi de reservar la plaça.
Els extraescolars faran vacances per Nadal (del 24 de desembre al 6 de gener, ambdós inclosos) i per Setmana Santa (del 12 al 18 d’abril, ambdós inclosos). El preu de la quota mensual no variarà, independentment dels perïodes de vacances i els dies festius laborables. Aquells dies en què el festiu sigui tant sols escolar, sí que es realitzarà taller.
 
QUINES ACTIVITATS FAREM ALS EXTRAESCOLARS?
Les activitats seran diverses, aprendrem que és el paper, com es fa i elaborarem el nostre propi paper. Treballarem la figura humana i les seves proporcions, encaminat després a fer les nostres pròpies figures de pessebre. Farem el pessebre del taller. Aprendrem prespectiva creant un teatrí. Si la situació epidemiològica ho permet, de cara a final de curs crearem una figura festiva de grans dimensions tipus drac, àliga o qualsevol element del bestiari. Totes les activitats estan pensades per treballar la creativitat de l’alumne, que descobreixi noves tècniques i materials i, sobretot, que gaudeixi i disfruti fent el que fa.
 
QUINES MESURES ES PRENEN EN RELACIÓ A LA PREVENCIÓ DE LA PROPAGACIÓ DE LA COVID19?

– Certificat d’auto-responsable signat per els tutors legals sobre simptomes relacionats amb la COVID19, i possibles contactes amb infectats d’aquests.
– Higiene de mans a l’accedir al local amb líquid desinfectant (gel hidroalcohòlic)
– Mascareta obligatòria a l’interior del local.
– La taula tindrà separacions de plàstic transparent per a millor protecció dels alumnes.
– Higiene de mans al llarg de la classe.

 

Algun dubte?